Încă de la început ne-am bazat pe două principii: să oferim calitate și respect. Considerăm că aceste două principii sunt baza unei afaceri profitabile și de succes, pe lângă: dedicare, perseverență și ambiția de a fi cei mai buni. Noi căutăm colaboratori pe termen lung, pasionați de design și amenajare, oameni dornici să ofere la rândul lor produse și servicii excelente clienților.
Noi ne numim RATTAN NOBLESSE și suntem producători de mobilier din ratan. Mobilier pentru terasă, piscină, bar, plajă, gradină, producem de la scaune și mese din ratan, până la paturi suspendate sau pe suport, balansoare, ori baldachine din ratan și lemn, produse ce nu se regăsesc pe piața din România. Fabrica noastră este situată în Comuna Stănești din județul Giurgiu.

Dacă sunteți interesat să colaborați cu noi, vă rugăm să ne lasați datele de contact iar noi vom reveni în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales!

Piesele de mobilier Rattan Noblesse sunt realizate manual (nu se folosesc matrițe) la fabrica de mobilă din Comuna Stănești, județul Giurgiu.
Nu suntem importatori de mobilier, nu producem în serie, fabricăm produse exclusiviste, personalizate. Acestea se pot realiza fie la dimensiunile din magazinul online, fie după imagini trimise de către dumneavoastră, clienții. Totodată este important să reţiţi că toate produsele ce pleacă din fabrica Rattan Noblesse, au plăcuţă cu denumirea firmei. La cerere, plăcuţa poate fi eliminată.
De la balansoare, scaune sau fotolii suspendate, până la baldachine, paturi de plajă, paturi suspendate, colțare și fotolii, toate piesele sunt lucrate manual, începând cu partea de debitare și finalizând cu împletitura.
Buretele folosit are densitate între 28kg si 35/mc, pentru o rezistență mai mare în timp.
Husele pernelor, saltelelor, se pot realiza atât din material impermeabil cât și neimpermeabil. Materialul impermeabil nu are teflon pe spate, iar apa se poate infiltra pe la cusături.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile din magazinul online, pagina DESPRE RATAN !