RATTAN NOBLESSE s-a născut din dorința de a oferi calitate și de a transforma în artă mobilierul împletit. În anul 2018 am putut realiza acest proiect, de suflet, cu ajutorul fondurilor europene. Nici un început nu este ușor, însă, principiile ce stau la baza fundației sunt: calitatea produsului, respectul fată de client, serviciile profesionale, dedicare, perseverență și ambiție.
RATTAN NOBLESSE este producător de mobilier din ratan sintetic (PE rattan) și mobilier din lemn.
Mobilierul de exterior este esențial, fie că îl alegiți pentru terasă, plajă, grădină ori piscină. Indiferent de piesa de mobilier pe care o alegiți, este foarte important ca aceasta să fie confortabilă, să vă puteți relaxa în ea. Noi, la Rattan Noblesse realizăm piese care ne fac pe noi să ne simțim confortabil în ele, doar așa vi le putem recomanda și dumneavoastră.
Calitatea superioară a produselor este asigurată atât de către personalul specializat în sudură, debitare și curbare, cât și de către meșteșugarii împletitori.

Pentru că mulți dintre noi sunt îndrăgostiți de natură și de natural, am ales să facem și lemn. Am început cu pași mici și primele produse pe care noi le-am realizat și le recomandăm, sunt baldachinele din lemn.

Pentru a putea oferi calitate clienților, RATTAN NOBLESSE a permis efectuarea unor teste de rezistență a produselor, în incinta fabricii, înainte de a le scoate pe piață.
Cu ajutorul echipei specializate, de care dispune, RATTAN NOBLESSE se poate lăuda cu furnizarea de mobilier de înaltă calitate, clienților din tară și nu numai.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere și sprijin

Rattan Noblesse